FAQ  •  Register  •  Login

IB-234-U31a won't work with Seagate ST1000LM024 2.5" HDD

<<

poe_ope

Posts: 1

Joined: 2 AMpWed, 20 Dec 2017 09:33:26 +0000 2010, 16:46

Post 2 PMpWed, 20 Dec 2017 12:00:45 +0000 2010, 16:46

IB-234-U31a won't work with Seagate ST1000LM024 2.5" HDD

Please consider that:
The HDD is empty, formatted NTFS, coming from a new PC that I migrated to an SSD HDD.
The HDD passed any check / surface analisys (using a different non-Icybox external enclosure)
The HDD is perfectly accessible from any other external enclosure that I own (see above).

On a Win10 PC the disk is not accessible and the blue led blinks continuously.
On a Linux PC the disk is accessible BUT it's incredibly slow (>10 minutes to copy 100MB of data on a USB 3.0 port)
On a Win7 PC the disk is accessible but the OS recognize errors and after checking the disk for more than 20 minutes (without any error) the disk is visible but VERY slow to appear on the Windows File Manager (1-2 minutes).

Any suggestion?

Thanks
Marco
<<

Stephan

Posts: 362

Joined: 2 AMpFri, 07 May 2010 11:02:36 +0000 2010, 16:46

Post 2 AMpThu, 21 Dec 2017 07:47:34 +0000 2010, 16:46

Re: IB-234-U31a won't work with Seagate ST1000LM024 2.5" HDD

Hello poe_ope,

Have you tried a different USB-Cable?
If so and the problem persists, your device might be broken.

Best regards,
Stephan

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.